>Om oss
Om oss 2018-11-06T08:39:02+02:00

Om oss

Improver er et produkt levert av 4human HRM AS.

4human er en bransjeledende IT-leverandør, som leverer kvalitets HRM-systemer og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester. Gjennom våre kjerneverdier: Kvalitet, Tillit og Fremtidsrettet, gjør vi det vi kan for å bedre hverdagen for bedrifter over hele landet. Vi har røtter tilbake til 1956 hvor vi skapte NLP (Norsk Lønn og Personal) som ble anvendt som lønnssystem i mer eller mindre hele den kommunale sektoren. 4human har alltid vært en fremtidsrettet aktør innenfor HR-sektoren og hovedårsaken til at vi er her vi er i dag er våre kunder som hele tiden utfordrer og utvikler oss, og ikke minst våre ansatte og vår fremtidsrettede innstilling. Vi vet vi må endre oss for å henge med og det har vi gjort i mer enn 60 år. Vi merket at effektivisering av standardiserte, trege og ineffektive arbeidsoppgaver var en stor utfordring for mange virksomheter og sammen med noen kunder skapte vi Norges ledende skybaserte HRM løsning – allerede i 2007. Nå ligger vi hakket foran, og i dag er vi blant markedets fremste på HR og IT-løsninger og vårt fagmiljø har vært en del av både NIT (Norsk Informasjonsteknologi) og IBM.

Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av informasjonssystemer.
Dette er fanget opp i vår tagline: We simplify and improve!

4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og Oslo, men løser utfordringer over hele landet for alt fra små til mellomstore og store kunder i både privat og offentlig sektor.

Vi ser frem til din henvendelse om våre kvalitetssystemer!

Kjernevirksomheten

4human er en av Norges ledende leverandører av skybaserte programvareløsninger innenfor HR området, herunder HRM/HCM (Human Resource Management / Human Capital Management). 4human mener virksomheter lykkes best når verdiene skapes i samspill mellom arbeidsgiver og medarbeidere.

Vår kjernevirksomhet er leveranse og implementering av fremtidsrettede programvareløsninger som forenkler og forbedrer hverdagen for ansatte og ledere.

Bedriften har en sunn økonomi. Vi har en meget positiv utvikling med økt omsetning hvert år og fokus på langsiktig- og kostnadseffektiv drift.

Selskapets medarbeidere har akademisk bakgrunn, og lang erfaring med HR faget, rådgiving, ledelse og systemutvikling.

Ikke sitt fast i fortiden med dine excel ark og papir utgaver av nye personalsystemer. Bli med på digitaliseringen da vel. Gjør som oss. Så gjør vi det vi kan, slik at du og dine ansatte kan bli best på det dere gjør.